Veganske kødboller

Share:
Dejlige veganske kødfrie kødboller, som er perfekt i en pastasovs serveret med spaghetti.
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Veganer , Vegetar
Allergi: Gluten overfølsom
Tid Præp: 15 min. Tilberedningstid: 30 min. Klar tid: 45 min.
Servinger 4 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Start med at koge spaghetti efter anvisningen på pakken.

  • 2.

    Rens dernæst de røde kidney bønner, put dem i en skål og mos bønnerne.

  • 3.

    Steg det hakkede løg på en pande med lidt olie i 2 min, derefter tilføj det hakkede hvidløg for et minut mere.

  • 4.

    Anbring solsikkekernerne i en foodprocesser og stop når solsikkekernerne er blevet til en fin mel.

  • 5.

    Bland de moste bønner, de stegte løg, solsikkekerner, tomatpuré og krydderier og form massen om til kugler.

  • 6.

    Steg enten på en pande ved medium varme indtil de er gyldne, eller forvarm ovnen på 180 grader og varm på hver side i ca 7 min.

  • 7.

    Efter dette er de veganske kødboller færdige og alt hvad der mangler er at tilsætte en pastasauce, der kan stå og simre ved svag til medium varme i ca 5 min.

Tips Server evt med cashew parmesan og friske basilikum blade.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.