Veganske enchiladas




Ingredienser:
-
Fyld
- 1,00 stk. Løg, rå
- 1,00 stk. Peberfrugt, rød, rå
- 1,00 stk. Peberfrugt, grøn, rå
- 1,00 dåse Majs, kerner, konserves
- 1,00 dåse Sorte bønner
- 1,00 bundt Forårsløg, rå
- 200,00 g. Champignon, rå
- Tilsæt efter smag Groft salt
- Tilsæt efter smag Peber, sort
- 1,00 stk. Squash, zucchini, rå
- 6 stk. Tortilla
-
Chili sauce
- 200,00 ml. Tomatpure
- 1,00 stk. Grøntsagsbouillon
- 2,00 tsk. Stødt spidskommen
- 1,00 tsk. Hvidløgspulver
- 0,50 tsk. Chilipulver
- 0,50 tsk. Løgpulver
- 0,50 stk. Lime
- 2,00 spsk. Jomfru olie
- 1,00 spsk. Oregano
- 1,00 spsk. Ahornsirup
- 200,00 ml. Vand
-
Cashew ost
- 100,00 g. Cashewnød, tørristet
- 10,00 spsk. Vand
- 3,00 spsk. Solsikkeolie
- 0,50 stk. Lime
- 0,50 tsk. Groft salt
- 1,00 knivspids Peber, sort
Instruktioner:
-
1.
Start med at skære løg, forårsløg, peberfrugt, champignoner og zucchini ud.
-
2.
I en blender tilsættes alle ingredienserne til saucen og blendes. Smag evt saucen til med krydderier.
-
3.
Begynd at forvarme ovnen til 180°C.
-
4.
Start med at tilføje forårslågene, løgene og champignonerne til en pande ved medium-høj varme.
-
5.
Peberfrugtene, zucchinien, majsene og de sorte bønner tilsættes få minutter efter.
-
6.
Tilsæt noget af enchilada saucen til grøntsags blandingen.
-
7.
For at lave cashew cream saucen tilsættes alle ingredienserne i en blender og blendes, indtil en cremet konsistens.
-
8.
Varm Tortillaerne i ovnen i 1 min.
-
9.
Tilsæt fyldet i tortillaerne, rul dem og anbring dem i et ildfast fad .
-
10.
Brug resten af enchilada saucen til at smøre ud på tortillaerne. Dernæst tilsættes noget af cashew cream saucen oven på tortillaerne.
-
11.
Til sidst anbringes det ildfaste fad i ovnen i omkring 15 min.

Kommentarer:
Der er ingen kommentarer til denne post endnu
Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.