Veganske enchiladas

Share:
Fantastiske nemme mexicanske enchiladas, der kan nydes til enhver lejlighed.
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Veganer , Vegetar
Allergi: Laktose allergi
Tid Præp: 8 min. Tilberedningstid: 35 min. Klar tid: 43 min.
Servinger 4 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Start med at skære løg, forårsløg, peberfrugt, champignoner og zucchini ud.

  • 2.

    I en blender tilsættes alle ingredienserne til saucen og blendes. Smag evt saucen til med krydderier.

  • 3.

    Begynd at forvarme ovnen til 180°C.

  • 4.

    Start med at tilføje forårslågene, løgene og champignonerne til en pande ved medium-høj varme.

  • 5.

    Peberfrugtene, zucchinien, majsene og de sorte bønner tilsættes få minutter efter.

  • 6.

    Tilsæt noget af enchilada saucen til grøntsags blandingen.

  • 7.

    For at lave cashew cream saucen tilsættes alle ingredienserne i en blender og blendes, indtil en cremet konsistens.

  • 8.

    Varm Tortillaerne i ovnen i 1 min.

  • 9.

    Tilsæt fyldet i tortillaerne, rul dem og anbring dem i et ildfast fad .

  • 10.

    Brug resten af enchilada saucen til at smøre ud på tortillaerne. Dernæst tilsættes noget af cashew cream saucen oven på tortillaerne.

  • 11.

    Til sidst anbringes det ildfaste fad i ovnen i omkring 15 min.

Tips Der kan evt tilsættes oliven, chili eller Jalapeños stykker inden tortillaerne indsættes i ovnen. Efter de veganske enchiladas er færdige i ovnen, kan de serveres med avocado eller guacamole.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.