Vegansk risengrød med lækre toppings
Hvilken mælk skal man bruge for få den rigtige smag og konsistens når julengrøden over dem alle; risengrøden skal være vegansk?




Instruktioner:
-
1.
Bring mælk og grødris i kog.
-
2.
Skru ned til lav varme og lad grøden simre under låg i 40-45 min.
-
3.
Rør i grøden flere gange undervejs.
-
4.
Smag til sidst grøden til flagesalt.
-
5.
Server risengrøden med din foretrukne topping.
-
6.
TOPPINGS:
Den klassike: kanelsukker og smørklat, vi bruger den fra Nutana
Den søde: Strødadler, hampefrø og kanel
Den knasende: Æbletern, ristede hasselnødder og kanel
Den smukke: Granatæblekerner, pistacienødder og kanel - altid kanel!
Kommentarer:
Der er ingen kommentarer til denne post endnu
Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.