Vegansk risengrød med lækre toppings

Share:
Hvilken mælk skal man bruge for få den rigtige smag og konsistens når julengrøden over dem alle; risengrøden skal være vegansk?
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Raw food , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: 1 min. Tilberedningstid: 45 min. Klar tid: 46 min.
Servinger 1 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Bring mælk og grødris i kog.

  • 2.

    Skru ned til lav varme og lad grøden simre under låg i 40-45 min.

  • 3.

    Rør i grøden flere gange undervejs.

  • 4.

    Smag til sidst grøden til flagesalt.

  • 5.

    Server risengrøden med din foretrukne topping.

  • 6.

    TOPPINGS:

    Den klassike: kanelsukker og smørklat, vi bruger den fra Nutana

    Den søde: Strødadler, hampefrø og kanel

    Den knasende: Æbletern, ristede hasselnødder og kanel

    Den smukke: Granatæblekerner, pistacienødder og kanel - altid kanel!

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.