Vegansk Goulash
Lækker vegansk goulash med kartofler og tofu.




Ingredienser:
Servinger:
Instruktioner:
-
1.
Vask, skræl og skær kartoflerne i små terninger . skær løget ud og finhak hvidløgene. Tofuen skæres også ud i små terninger
-
2.
Varm rapsolien i en stor gryde.
-
3.
Tilsæt løg og hvidløg. Når løgene er ved at blive brune, så tilsættes kartoflerne og tofuen samt paprika.
-
4.
Lad det stege i omkring 2-3 min, hvor der bagefter tilsættes 500ml vand
-
5.
Lad det koge uden låg i omkring 30-45 minutter ved medium til høj varme. Husk på at vandet vil fordampe og hvis goulashen bliver for tyk så kan man tilsætte mere vand.
-
6.
Tilsæt salt og tomatpure, dernæst rør rundt indtil tomatpureen er opløst.
-
7.
Der kan tilføjes mere salt eller evt chilipulver indtil den ønskede smag opnås
Kommentarer:
Der er ingen kommentarer til denne post endnu
Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.