Vegansk Goulash

Share:
Lækker vegansk goulash med kartofler og tofu.
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: 5 min. Tilberedningstid: 50 min. Klar tid: 55 min.
Servinger 4 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Vask, skræl og skær kartoflerne i små terninger . skær løget ud og finhak hvidløgene. Tofuen skæres også ud i små terninger

  • 2.

    Varm rapsolien i en stor gryde.

  • 3.

    Tilsæt løg og hvidløg. Når løgene er ved at blive brune, så tilsættes kartoflerne og tofuen samt paprika.

  • 4.

    Lad det stege i omkring 2-3 min, hvor der bagefter tilsættes 500ml vand

  • 5.

    Lad det koge uden låg i omkring 30-45 minutter ved medium til høj varme. Husk på at vandet vil fordampe og hvis goulashen bliver for tyk så kan man tilsætte mere vand.

  • 6.

    Tilsæt salt og tomatpure, dernæst rør rundt indtil tomatpureen er opløst.

  • 7.

    Der kan tilføjes mere salt eller evt chilipulver indtil den ønskede smag opnås

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.