Vegansk bbq burger

Share:
Lækkert vegansk alternativ til den traditionelle "pulled pork burger".
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Veganer , Vegetar
Allergi: Gluten overfølsom, Laktose allergi
Tid Præp: 20 min. Tilberedningstid: 150 min. Klar tid: 170 min.
Servinger 6 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Start med at forvarme ovnen til 180 ºC.

  • 2.

    tilsæt olie på en kniv og halvere jackfrugten og dernæst i kvarte stykker. Forsigtig fjern det midterste i frugten og tag hver frugt ud og fjern kernerne. Vask frugten bagefter.(evt kan kernerne ristes)

  • 3.

    Varm olie på en pande ved medium-varme dernæst tilsæt løg og hvidløg, indtil de er ved at være en smule gyldne.

  • 4.

    TIlsæt jackfrugten og krydderierne. Husk at røre rundt.( der kan også tilsættes andre bbq krydderier)

  • 5.

    Tilsæt en grøntsags boullion terning opløst i 500ml vand. Når retten begynder at simre, ændres varmen til svag og retten sidder og simre i ca. 45 min.

  • 6.

    Når det er færdigt, overføres alt indholdet i panden på en bradepande og skal dernæst ind i ovnen i ca. 45 min.

  • 7.

    Tilsæt din favorit Bbq sauce og mix det rundt med indholdet på bradepanden, dernæst skal dette i ovnen igen i omkring 15 min.

  • 8.

    serveres på burgerboller med dine ynglings burger fyld.

Tips Hvis du har problemer med at finde en jackfrugt, kan du altid tjekke den lokale thai butik. Jackfrugt som konserves kan også benyttes, her skal der anvendes 2 dåser.(købes i vand og ikke sirup)

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.