Stegt squash og græskar frø




Ingredienser:
-
Liste
- 1,00 stk. Butternut squash
- 3,00 tsk. Olivenolie
- 150,00 g. Græskar frø
- 1,00 tsk. Stødt spidskommen
- 1,00 tsk. Oregano
- 1,00 stk. Løg, rå
- 2 stk. Tomatillo
- 2,00 fed Hvidløg
- 1,00 stk. Jalapeno
- 1,00 stk. Grøntsags bouillon
- 1,00 dåse Kokosmælk
- 2 stk. Persille
- 1,00 spsk. Stødt koriander
- 500,00 g. Ris
- 1,00 stk. Lime
Instruktioner:
-
1.
Forvarm ovnen til 200 grader. Kast squash med 2 spsk olivenolie, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Arranger på bageplade; stege 35 til 40 minutter eller indtil squash er øm, omrør lejlighedsvis.
-
2.
I mellemtiden, i 10 "stegepande, toast græskar frø, spidskommen frø og oregano på medium 3 minutter eller indtil duftende, omrøring. Fjern fra varmen, afsat. I samme stegepande, tilbageværende varme 1 spsk olivenolie på medium. Tilsæt løg, tomatillos, hvidløg og jalapeno, kog i 5 minutter eller indtil lidt brunet. Sæt grøntsager, græskarfrø og krydderier i blender eller fødevareprocessor. Pulse et par gange, og tilsæt derefter lagre, kokosmælk, persille, koriander, 3/4 tsk salt og 1 / 4 tsk peber. Proces indtil glat. Gør 3 kopper.
-
3.
Ret blandingen til stegepande; koge på medium omrøring ofte, 15 til 20 minutter eller indtil lidt fortykket. Opdele ris og squash blandt 4 skåle; dollop med sauce. Server resten af saucen på siden. Garnér med koriander og lime kiler.
Kommentarer:
Der er ingen kommentarer til denne post endnu
Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.