Stegt squash og græskar frø

Share:
Denne vegetariske squashskål er så hjertelig og lækker, at du næppe savner kødet.
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: 40 min. Tilberedningstid: 10 min. Klar tid: 50 min.
Servinger 4 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Forvarm ovnen til 200 grader. Kast squash med 2 spsk olivenolie, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Arranger på bageplade; stege 35 til 40 minutter eller indtil squash er øm, omrør lejlighedsvis.

  • 2.

    I mellemtiden, i 10 "stegepande, toast græskar frø, spidskommen frø og oregano på medium 3 minutter eller indtil duftende, omrøring. Fjern fra varmen, afsat. I samme stegepande, tilbageværende varme 1 spsk olivenolie på medium. Tilsæt løg, tomatillos, hvidløg og jalapeno, kog i 5 minutter eller indtil lidt brunet. Sæt grøntsager, græskarfrø og krydderier i blender eller fødevareprocessor. Pulse et par gange, og tilsæt derefter lagre, kokosmælk, persille, koriander, 3/4 tsk salt og 1 / 4 tsk peber. Proces indtil glat. Gør 3 kopper.

  • 3.

    Ret blandingen til stegepande; koge på medium omrøring ofte, 15 til 20 minutter eller indtil lidt fortykket. Opdele ris og squash blandt 4 skåle; dollop med sauce. Server resten af saucen på siden. Garnér med koriander og lime kiler.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.