Squash og Linse gryde

Share:
Denne suppe opvarmer kølige fingre og tæer med sæsonmæssige smag af sød butternut squash og salte linser. Sekunder nogen?
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: 35 min. Tilberedningstid: 15 min. Klar tid: 50 min.
Servinger 6 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    I pressekogerpotte på medium laves kyllingelødder og ingefær i olie i 5 minutter eller indtil sjaletterne er gyldne, omrøring. Tilsæt koriander og kardemomme; kog 1 minut, omrøring. Tilsæt squash, linser, bouillon og 1/4 tsk salt.

  • 2.

    Dæk, lås og højde for højt tryk. Reducer varmen til medium-lav. Kog 12 minutter. Frigør tryk ved hjælp af hurtigudløsningsfunktionen.

  • 3.

    Rør i spinat, eddike og 1/2 tsk hver af salt og peber.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.