Squash og Linse gryde
Denne suppe opvarmer kølige fingre og tæer med sæsonmæssige smag af sød butternut squash og salte linser. Sekunder nogen?




Ingredienser:
Servinger:
-
Liste
- 2 stk. Skalotteløg
- 1,00 tsk. Ingefær
- 1,00 tsk. Grøntsags olie
- 1,00 tsk. Stødt koriander
- 1,00 tsk. Kardemomme
- 1,00 stk. Butternut squash
- 450,00 g. Grønne linser
- 2 stk. Grøntsags bouillon
- 400,00 g. Baby spinat
- 1,00 tsk. Cider eddike
Instruktioner:
-
1.
I pressekogerpotte på medium laves kyllingelødder og ingefær i olie i 5 minutter eller indtil sjaletterne er gyldne, omrøring. Tilsæt koriander og kardemomme; kog 1 minut, omrøring. Tilsæt squash, linser, bouillon og 1/4 tsk salt.
-
2.
Dæk, lås og højde for højt tryk. Reducer varmen til medium-lav. Kog 12 minutter. Frigør tryk ved hjælp af hurtigudløsningsfunktionen.
-
3.
Rør i spinat, eddike og 1/2 tsk hver af salt og peber.
Kommentarer:
Der er ingen kommentarer til denne post endnu
Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.