Sprøde sød kartoffelchips

Share:
Nemme og lækre sprøde sød kartoffelchips, der fungerer som et perfekt alternativ til normale chips.
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: 30 min. Tilberedningstid: 10 min. Klar tid: 40 min.
Servinger 10 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Start med at forvarme ovnen til 200°C.

  • 2.

    Skær den søde kartoffel ud i tynde skiver. Benyt eventuel et mandolinjern, til at få tynde og ensartede skiver.

  • 3.

    Læg skiverne i en skål og hæld olivenolie ud over skiverne, tilsæt derefter salt og peber. Vend skiverne i olivenolien så salt og peber er ligelidt fordelt.

  • 4.

    Anbring skiverne på et bagepapir.

  • 5.

    Bag for 25-35 min, indtil skiverne er sprøde og brune i kanterne. Husk at vende skiverne, når halvdelen af tiden er gået.

  • 6.

    Lad dine skiver køle af ved stuetemperatur, og nyd dine sprøde chips!

Tips Hvis skiverne stadig er bløde i centeret, anbring skiverne i ovnen for 5 min mere.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.