Sommer Pesto Pasta

Share:
Belastet med alle dine favorit sommergrøntsager, er denne pesto-pasta let og let på varme nætter.
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Raw food , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: 20 min. Tilberedningstid: 20 min. Klar tid: 40 min.
Servinger 8 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Varme grill på mellem høj. Kog spaghetti som etiketten retter. Skyl, afløb godt og lad afkøle helt.

  • 2.

    I stor skål kastes majs, squash, courgette, paprika og løg med olie og 1/2 tsk hver salt og sort peber, indtil den er godt belagt. Grill majs, dreje, 10 minutter eller indtil charred i pletter. Grill squash, courgette og paprika 4 til 6 minutter eller indtil ømme og grill mærker vises, drej en gang. Grillløg 2 minutter eller indtil øm og let forkullet, drej lejlighedsvis.

  • 3.

    Ind i stor skål, fra citron, rist 1/2 teskefedt og klem 2 msk juice. Pisk i pesto og 1/2 tsk hver salt og peber.

  • 4.

    Hak squash, courgette, peber og løg. Tilsæt til skål med pesto. Skær kerner fra cobs. Tilsæt til skål sammen med tomater, persille og kogte pasta. Bland for at kombinere. Serveres ved stuetemperatur.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.