Selleripostej

Share:
Nem aftensmad til en af de grønne dage. Når først postejen er i ovnen passer den sig selv, og du har tid til at lave den farverige tomatsalat....og slappe lidt af.....måske!
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Raw food , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: min. Tilberedningstid: 55 min. Klar tid: 60 min.
Servinger 4 personer
Tags ingen tags

Instruktioner:

  • 1.

    Bland hytteost med hvedemel og de øvrige ingredienser. Kom blandingen i en smurt ovnfast form (ca. 1½ liter). Bag selleripostejen midt i ovnen.

  • 2.

    Anret tomaterne i et fad og drys med abrikoser, løg, persille og salt. Dryp olie og eddike over tomatsalaten og server den til den varme selleripostej sammen med ristet rugbrød.

  • 3.

    Ca. 55 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.