Rucola med to slags tomater, balsamico og pinjekerner

Share:
Rucola med to slags tomater, balsamico og pinjekerner
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: min. Tilberedningstid: 15 min. Klar tid: 15 min.
Servinger 4 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Rist pinjekernerne på en tør pande og lad dem afkøle.

  • 2.

    Skyl og slyng rucola tør.

  • 3.

     Dræn tomaterne.

  • 4.

    Skær de friske tomater i både.

  • 5.

    Anret salaten med friske og semitørrede tomater og pinjekerner. Dryp med olivenolie og balsamico eddike. Kværn med peber.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.