Rødbede, champignon og avocado salat
Denne hjertesundede salat er fyldt med antioxidanter, fiberfyldte grøntsager og sunde umættede fedtstoffer.




Ingredienser:
Servinger:
-
Liste
- 4 stk. Portobellosvamp
- 4,00 spsk. Citronsaft
- 3,00 tsk. Olivenolie
- 1,00 stk. Skalotteløg
- 140,00 g. Baby kål
- 250,00 g. Rødbeder
- 2 stk. Avocado, rå
- 2 stk. Matzo brød
Instruktioner:
-
1.
Sprøjt portobello svampekapsler med olien, og lig dem på bageplade, og drys med 1/2 tsk. salt over. Sæt ovnen til 230 grader, i 20 minutter eller indtil øm.
-
2.
Pisk citronsaft, olivenolie, skalotteløg og 1/4 tsk. salt og peber. Kast halvdelen med baby grønkål og rødbeder. Opdel mellem serveringsplader. Top med avocados, matzo og portobellos, tyndt skåret. Server med resterende dressing på siden.
Kommentarer:
Der er ingen kommentarer til denne post endnu
Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.