Rødbede, champignon og avocado salat

Share:
Denne hjertesundede salat er fyldt med antioxidanter, fiberfyldte grøntsager og sunde umættede fedtstoffer.
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: 20 min. Tilberedningstid: 10 min. Klar tid: 30 min.
Servinger 4 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Sprøjt portobello svampekapsler med olien, og lig dem på bageplade, og drys med 1/2 tsk. salt over. Sæt ovnen til 230 grader, i 20 minutter eller indtil øm.

  • 2.

    Pisk citronsaft, olivenolie, skalotteløg og 1/4 tsk. salt og peber. Kast halvdelen med baby grønkål og rødbeder. Opdel mellem serveringsplader. Top med avocados, matzo og portobellos, tyndt skåret. Server med resterende dressing på siden.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.