Pomelo nudler

Share:
Bring en stor gryde vand til kog, salt godt og kog nudlerne pr. Pakningsinstruktioner.
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Raw food , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: 5 min. Tilberedningstid: 7 min. Klar tid: 12 min.
Servinger 1 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Bring en stor gryde vand til kog, salt godt og kog nudlerne pr. Pakningsinstruktioner. Når nudlerne er næsten kogte, tilføj edamamen til puljen for en hurtig svømmetur. Fjern fra varme, dræne, skyll med koldt vand for at stoppe tilberedningen og afskal så meget restvand som muligt.

  • 2.

    Overfør nudler og edamam til en stor serveringsskål sammen med salatgrøntene, og smør godt med den ristede sesamolie og derefter ponzu-saucen. Vær generøs, men pas på, nudlerne absorberer virkelig saucen. Afslut med jordnødder og pomelo. Smag, og tag lidt tid til virkelig at overveje, om der skal foretages nogen tilpasninger - mere sauce, mere sesamolie osv. Top med hvidløg eller chiveblomst eller hakket grønt.

Tips Du kan bruge en anden citrus, hvis pomelo ikke er tilgængelig. Blod appelsiner, cara cara, kishus, osv. Ville være velkomne. Også en hurtig påmindelse re: ristet sesamolie - sørg for din er ikke rancid. Det er en af de olier, der har tendens til at sidde omkring folks køkkener. Sørg for at det er relativt frisk gør en stor forskel.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.