Peanutty edamame og nudelsalat

Share:
Shirataki nudler (glutenfri, yam-baserede nudler) holde denne alvorligt smagfulde rørefri under 500 kalorier en servering.
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: 2 min. Tilberedningstid: 3 min. Klar tid: 5 min.
Servinger 4 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Varm stort grydevand til kogende på højt. Tilsæt shirataki nudler, edamam og majs kog 2 minutter. Skyl og afløb godt.

  • 2.

    I stor skål, visp jordnøddesmør, riseddike, Sriracha hot sauce, vand og salt. Tilsæt makuleret gulerødder, tomater, æble, koriander og nudelblanding. Toss indtil godt belagt. Server med Sriracha.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.