mexicansk quinoa
Nem mexicansk quinoa der både kan nydes til frokost og sen aftensmad .




Ingredienser:
Servinger:
-
Liste
- 1,00 dåse Tomatsalsa
- 1,00 dåse Majs, kerner, konserves
- 1,00 dåse Sorte bønner
- 170,00 g. Quinoa
- 1,00 stk. Avocado, rå
- 1,00 fed Hvidløg
- 2,00 tsk. Citronsaft
- 1,00 spsk. Stødt spidskommen
- 3,00 spsk. Olivenolie
Instruktioner:
-
1.
Kog quinoa ved høj varme, tildæk med låg og lad quinoaen simre ved lav varme.
-
2.
Tilføj salsaen og spidskommen, og lad retten simre med låg for ydeligere 5 min.
-
3.
Tilføj sorte bønner og korn, yderligere tilføj salt, peber og olivenolie efter smag.
-
4.
For avokadodressingen, kombiner avokado, hvidløg, citronsaft og olivenolie. Tilføj salt og peber til den ønskede smag.
-
5.
Pisk og tilsæt vand indtil den ønskede konsistens.

Kommentarer:
Der er ingen kommentarer til denne post endnu
Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.