Indisk dhal med mynte-raita

Share:
Mhmm... En dejligt lunende indisk ret med en masse smagsgivende krydderier og grøntsager.
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Raw food , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: min. Tilberedningstid: min. Klar tid: 0 min.
Servinger 4 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Skyl linserne godt i flere hold koldt vand. Lad dem dryppe af i en sigte. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, hvidløg, ingefær og chili i ca. 4 min. ved svag varme. Tilsæt karry, spidskommen og koriander og svits i ca. 1 min. Vend gulerødder heri og svits i yderligere ca. 2 min ved jævn varme. Tilsæt linser, bouillon, hakkede tomater, cherrytomater, æble, salt og peber og lad retten simre ved svag varme og under låg i ca. 45 min - eller til dahlen har en passende konsistens. Rør af og til. Smag til.

  • 2.

    Bland yoghurt med agurk, mynte, salt og peber. Smag til.

  • 3.

    Server den varme dahl med raita, naanbrød og friske korianderblade.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.