Glutenfri sprøde småkager
En meget simpel opskrift på sprøde, lækre glutenfri småkager.




Ingredienser:
Servinger:
-
- 142,00 g. Glutenfri mel
- 0,50 tsk. Bagepulver
- 1,00 knivspids Salt
- 6,00 spsk. Usaltet smeltet smør
- 106,00 g. Sukker, brun farin
- 50,00 g. Granulat sukker
- 1,00 stk. Æg, høne
- 170,00 g. Chokoladeknapper
Instruktioner:
-
1.
Forvarm ovnen til 180 grader.
-
2.
Pisk mel, bagepulver sammen og salt sammen i en skål.
-
3.
I en anden skål kombineres smeltet smør, mørkbrunt sukker, granuleret sukker og vanilleekstrakt. Pisk det godt.
-
4.
Tilsæt æggene en ad gangen, og pisk dem i, indtil de er kombineret. Blandingen skal ligne en tyk karamelsaus. Tilsæt derefter melet. Bland indtil der dannes en tyk dej. Tilsæt chokoladechips og rør indtil det er indarbejdet.
-
5.
Fordel dejen ud på en bradebande med bagepapir i små klumper. Lad småkagerne bage i 10 min. Lad dem derefter køle af.
Kommentarer:
Der er ingen kommentarer til denne post endnu
Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.