Glutenfri chokolade kiks
Disse sprøde lækre chokolade kiks er fantastiske til en kedelig grå dag.




Ingredienser:
Servinger:
-
- 212,00 g. Rismel
- 70,00 g. Sukker, brun farin
- 28,00 g. Tapioko maizena
- 21,00 g. Kakao, pulver
- 1,00 tsk. Bagepulver
- 0,50 tsk. Salt
- 5,00 spsk. Smør
- 6,00 spsk. Minimælk
- 3,00 spsk. Honning
Instruktioner:
-
1.
Forvarm ovnen til 180 grader.
-
2.
I skål kombineres brunt rismel, mørkbrunt sukker, tapiokastivelse, kakaopulver, bagepulver og salt.
-
3.
Tilsæt smør til blandningen og pisk det godt sammen så der ikke er flee klumper. Tilsæt derefter mælk og honning og pisk det godt sammen.
-
4.
Læg pagepapir på en bradepande læg derefter dejen på bagepapiret og læg et lag bagepapir over igen. Rul derefter dejen ud.
-
5.
Benyt en pizzaskærer til at skærer dejen ud til små kiks inden bagningen. Lad dejen stå i 15 min.
-
6.
Bag kiksene i 15 min. Lad dem køle af inden servering.
Kommentarer:
Der er ingen kommentarer til denne post endnu
Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.