Glutenfri chokolade kiks

Share:
Disse sprøde lækre chokolade kiks er fantastiske til en kedelig grå dag.
Diæt ingen diæeter
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: 25 min. Tilberedningstid: 15 min. Klar tid: 40 min.
Servinger 1 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Forvarm ovnen til 180 grader. 

  • 2.

    I skål kombineres brunt rismel, mørkbrunt sukker, tapiokastivelse, kakaopulver, bagepulver og salt. 

  • 3.

    Tilsæt smør til blandningen og pisk det godt sammen så der ikke er flee klumper. Tilsæt derefter mælk og honning og pisk det godt sammen. 

  • 4.

    Læg pagepapir på en bradepande læg derefter dejen på bagepapiret og læg et lag bagepapir over igen. Rul derefter dejen ud. 

  • 5.

    Benyt en pizzaskærer til at skærer dejen ud til små kiks inden bagningen. Lad dejen stå i 15 min. 

  • 6.

    Bag kiksene i 15 min. Lad dem køle af inden servering. 

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.