Glutenfri brød

Share:
Dette mørke glutenfrie brød er perfekt til at lave sandwich med og er let at lave.
Diæt ingen diæeter
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: min. Tilberedningstid: min. Klar tid: 50 min.
Servinger 1 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Kom det varme vand og sukker i en lille skål. Tilsæt derefter gæren. Sørg dog for at vandet er lunkent, inden gæren tilsættes. Rør rundt og lad det stå i 5-10 min.  

    Tænd ovnen på 150 grader.

  • 2.

    Tilsæt honning, olie og hørfrø og pisk det indtil det får en æggehvidende konsistens.  

  • 3.

    Kom alle de tøre ingredienser i en skål og rør det rundt. Bland derefter denne "melblanding" til den våde blanding. Gør dette lidt ad gangen, så det ikke klumper.
    Hvis dejen er for vandet, så tilføj 1 spsk teff mel. 

  • 4.

    Hæld dejen i en smurt form, af eget valg. Bag brødet i 35-40 min. 
    Når det er færdigbagt, lad det stå og køle af i 10 min.  

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.