Fyldt savoykål

Share:
Fyldt savoykål med pimentsaute
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Raw food , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: min. Tilberedningstid: min. Klar tid: 0 min.
Servinger 4 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Savoykålen koges mør i vand med salt og køles af. Fire forme i passende størrelse smøreres med olie og beklædes med savoykålsbladene.

  • 2.

    Kastanierne hakkes groft. Bøftomaterne befries for kærner og skæres i grove tern. Bønnerne skæres i små stykker og blancheres. Pil og hak rødløgene og brun dem i olie i en gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser på nær æggeblommerne og lad det hele simre i 5 minutter. Når det er kølet lidt af tilsættes æggeblommerne og fyldet presses ned i de beklædte forme og lukkes til. Formene bages ved 150 grader før de serveres.

  • 3.

    Piment saute:
    Bag de hele peberfrugter på 200 grader i 1/2 time og pil skindet af. Fjern kærnerne og skær kødet ud i store tern. Risene koges i vand med salt til de åbner sig ca. 40 min.
    Vand, sukker, citronsaft og skal koges op i en gryde. Smørret piskes i lidt af gangen uden af saucen komme i kog igen. Peberfrugterne tilsættes sammen med de vilde ris. Det hele lunes uden at koge.

Tips Ved anretning lægges sauteen i bunden af tallerkenen og savoykålsformen oven på, eventuelt skåret i gennem.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.