Den vegansk juleand




Ingredienser:
-
Liste
- 2,00 dåse Mock Duck
- 125,00 g. Sveske, rå
- 275,00 g. Æbler
- 1,00 tsk. Rapsolie
- 1,00 dL. Vand
-
Marinade liste
- 2,00 spsk. Rapsolie
- 2,00 tsk. Soja sauce
- 0,50 tsk. Paprika
- 1,00 tsk. Oregano
- 1,00 tsk. Timian
- 0,25 tsk. Rosmarin
- 0,50 tsk. Groft salt
- 1,00 knivspids Peber, sort
- 1,00 knivspids Stødt muskat
Instruktioner:
-
1.
Alle ingredienserne til marinaden blandes sammen.
-
2.
Hæld væden fra Dåserne med Mock Duck i. Dernæst tørres stykkerne i køkkenrulle, de skal helst være så tørre som muligt.
-
3.
Dernæst vendes Mock Duck stykkerne grundig i marinaden. Dette kan gøres natten over, så stykkerne har mulighed for at trække så meget marinade til sig som muligt.
-
4.
Ovnen forvarmes til 150°C
-
5.
Æblerne skæres i grove terninger og sveskerne hakkes i stykker.
-
6.
Tilføj olien på en pande ved høj varme hvor æblerne og sveskerne tilsættes bagefter. dette er færdig efter ca. 7 min ved jævnlig omrøring. Husk at tilsætte en smule vand af gangen undervejs.
-
7.
Blanding tilsættes som bund i et ildfast fad, hvor de marierede Mock Duck stykker arrangeres ovenpå i et lag.
-
8.
Dette bages i ovnen i omkring 25-30 min, indtil Mock Duck stykkerne helst er lidt sprøde i toppen.
Kommentarer:
Der er ingen kommentarer til denne post endnu
Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.