Den vegansk juleand

Share:
Til dem der er i tvivl om, hvordan man kan klare sig igennem juleaften uden at spise and og brun sovs, så er Mock Duck den perfekte kød erstatning. Du kan typisk finde Mock Duck på dåse hos den lokale thai shop.
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Veganer , Vegetar
Allergi: Laktose allergi, Nøddeallergi
Tid Præp: 10 min. Tilberedningstid: 40 min. Klar tid: 50 min.
Servinger 4 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Alle ingredienserne til marinaden blandes sammen.

  • 2.

    Hæld væden fra Dåserne med Mock Duck i. Dernæst tørres stykkerne i køkkenrulle, de skal helst være så tørre som muligt.

  • 3.

    Dernæst vendes Mock Duck stykkerne grundig i marinaden. Dette kan gøres natten over, så stykkerne har mulighed for at trække så meget marinade til sig som muligt.

  • 4.

    Ovnen forvarmes til 150°C

  • 5.

    Æblerne skæres i grove terninger og sveskerne hakkes i stykker.

  • 6.

    Tilføj olien på en pande ved høj varme hvor æblerne og sveskerne tilsættes bagefter. dette er færdig efter ca. 7 min ved jævnlig omrøring. Husk at tilsætte en smule vand af gangen undervejs.

  • 7.

    Blanding tilsættes som bund i et ildfast fad, hvor de marierede Mock Duck stykker arrangeres ovenpå i et lag.

  • 8.

    Dette bages i ovnen i omkring 25-30 min, indtil Mock Duck stykkerne helst er lidt sprøde i toppen.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.