Champignon-Quinoa Burger

Share:
Disse veggie burgere er hjertelige nok til kødædende.
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Veganer , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: 45 min. Tilberedningstid: 15 min. Klar tid: 60 min.
Servinger 5 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Lav burgere: Forvarm ovnen til 375 grader F. I 3-Quart, lavt bageplade, kast champignon med valnødder, hvidløg, 1 spsk olie, 3/4 tsk salt og 1/4 tsk peber; spredes i lige lag. Bages 20 minutter eller indtil svampe er ømme. Sæt til side for at køle af. Sluk for ovnen.

  • 2.

    I fødevareprocessor, puls champignonblanding, rødløg, grønløg og eddike til det meste glat, skrabende side af skål, hvis det er nødvendigt. Overfør blandingen til en stor skål og omrør quinoa og majsstivelse, indtil den er godt blandet. Dækskål med plastfolie og køles i 2 timer.

  • 3.

    Forvarm ovnen til 190 grader. Linjebageplade med folie. Formblandingen i 5 patties (ca. 1/2 "tykk og 3" bred). I en 12 "nonstick stegepande varmes der resterende 1 spsk olie på medium. I 2 batcher skal du koge patties i 5 minutter eller indtil brunbrunet, vend om en gang. Overfør seared patties til tilberedt bagningsplade. Bag 10 minutter eller indtil det er varmt i centre.

  • 4.

    Lav Rosemary Mayo: I mellemtiden kombinere majones, rosmarin, citronsaft og en knivspids salt. Opbevares op til 5 dage, nedkølet.

  • 5.

    Server burgere på boller med Rosemary Mayo, garneret med spirer, salat og tomat.

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer til denne post endnu

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.