Bagt vegetarburger med guacamole

Share:
Bagt vegetarburger med guacamole
Diæt Flexitar , Lacto Vegetar , Lacto-ovo Vegetar , Ovo Vegetar , Pescetar , Pollotar , Vegetar
Allergi: ingen allergier
Tid Præp: min. Tilberedningstid: 30 min. Klar tid: 30 min.
Servinger 4 personer
Tags ingen tags

Ingredienser:

Servinger:

Instruktioner:

  • 1.

    Halvér avocadoerne, fjern stenen, og tag avocadokødet ud med en ske. Mos det med en gaffel i en skål. 

  • 2.

    Skyl tomaten, og skær den i kvarter. Fjern kernerne, og skær tomaten i fine tern. 

  • 3.

    Rens chilien, og skær den i fine tern. 

  • 4.

    Skyl og hak persillen helt fint. 

  • 5.

    Rør tomat, chili, persille og salt sammen med avocado. Smag til med limesaft. 

  • 6.

    Tænd ovnen på 200°. 

  • 7.

    Fjern stokken på hver portobellosvamp; skyl svampene let, og tør dem med et rent viskestykke. Pensl svampene med olivenolie. 

  • 8.

    Skræl rødbederne, og riv dem groft. 

  • 9.

    Riv feta groft, og bland feta med rødbede. 

  • 10.

    Skyl og nip persillen, og hak den. 

  • 11.

    Hak purløg. 

  • 12.

    Hak hasselnødder. 

  • 13.

    Rør persille, purløg og nødder sammen med rød­bedeblandingen. Tilsæt æg, og rør godt. Krydr med salt og peber. 

  • 14.

    For­del rødbedefarsen på 4 svampe, og læg de sidste 4 svampe ovenpå som burgerboller. 

  • 15.

    Bag burgerne i ovnen i ca. 15 minutter, til rødbedefarsen er gylden og sprød i overfladen. Pynt med purløg, og servér guacamole til.

Tips Husk at server med en god øl.

Kommentarer:

  • Virkelig god vegetarisk burger. Kan klart anbefales.

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer eller bedømme.