Vi passer på dine data, og vi behandler dine data ud fra retningslinjer, der er udarbejdet af FDIH, Foreningen for Dansk Internet Handel.
 

PERSONDATAPOLITIK

Ved at benytte specialfoodcorner.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.
Specialfoodcorner.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personligeoplysninger, som du giver på hjemmesiden.
Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.
 

PERSONOPLYSNINGER

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.
 

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER OG BEHANDLER VI?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Specialfoodcorner.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Specialfoodcorner.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks.
Ser eller foretager køb af en vare eller en serviceydelse fra en virksomhed, som har sine tilbud på vores hjemmeside
Foretager betaling af køb
Sender en forespørgsel, klage, giver os feedback eller i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde
Specialfoodcorner.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.
Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan du bruger Specialfoodcorner.dk via f.eks. Google Analytics.
Specialfoodcorner.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand. Specialfoodcorner.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.
 

HVEM VIDEREGIVER VI PERSONOPLYSNINGER TIL?

Personoplysninger afgivet på Specialfoodcorner.dk videregives kun til virksomhedens interne afdelinger, udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt, forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto
Specialfoodcorner.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for specialfoodcorner.dk.
For at kunne videreudvikle og forbedre Specialfoodcorner.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se hvilke sider og browsere, du bruger mest.
Specialfoodcorner.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google. Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.
 
Ved tilmeldning til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
 
Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver specialfoodcorner.dk ikke data om din brug.
 

HVOR LAGRES DINE PERSONOPLYSNINGER?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler
personoplysninger på specialfoodcorner.dk’s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.
 

ADGANG TIL OPLYSNINGER

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder. På ”Profil” kan du angive hvorvidt du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve. Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på support@specialfoodcorner.dk
 

KONTAKT, ÆNDRING OG OPDATERING AF PRIVATLIVSPOLITIKKEN

Specialfoodcorner.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen support@specialfoodcorner.dk.