Hos Specialfoodcorner.dk er der plads til alle, og vil ved hjælp af dette sammenhold, hjælpe de personer der har det svært med at sammensætte sin hverdag. Det er især personer der har en madallergi eller måske er det personer der har en bestemt diæt, som fx. vegansk diæt. Vi håber på at kunne samle et fælleskab, der kan samle alle jer der har brug for viden eller delinger af opskrifter, restauranter, butikker eller bare har spørgsmål omkring området. Derfor har vi sammensat hjemmesiden i følgende sektioner:

  1. Opskrifter: er stedet hvor du kan søge igennem opskrifter ud fra kategori, diæt, allergi mm. Du kan også finde specielle madvare og læse om dem.
  2. Restauranter: er stedet hvor du kan finde de restauranter der passer til din diæt eller allergi i dit nærområde.
  3. Butikker: er stedet hvor du kan finde de butikker der har dine specielle madvare eller bare vil finde bestemte special butikker der sælger mange af dine produkter.
  4. Bloger stedet hvor du kan læse om din diæt eller allergi - du vil være istand til at spørge vores eksperter omkring dine syntomer eller besværligheder, eller hvis du bare har brug for at diskutere synspunkter med andre der har din diæt eller allergi, så er det også stedet.

Vi vil utrolig gerne gøre din oplevelse på hjemmesiden og især din hverdag nemmere, og derfor vil vi sætte utrolig stor pris på din feedback. Derfor kan du bruge de feedback formulare der bliver vist på forskellige steder på siden, eller skrive til feedback@specialfoodcorner.dk og give os din indsigt. På forhånd 1000 tak for din tid.